Hudpunkten

BEHANDLINGSMENY


Hudpunkten i Mora

I min avkopplande salong i centrala Mora och Dalarna finns ett brett utbud av härliga behandlingar. På min bokningssida hittar du alla mina behandlingar. Boka tid och njut av en lugn och skön stund hos mig. 

Ansikstbehandlingar

Klassisk 60 min 895kr - 75 min 995kr - 90 min 1195kr

För dig som önskar en skön och avslappnande ansiktsbehandling med djuprengöring och ansiktsmassage som resulterar i ett strålande fräscht, friskt och vackert ansikte.
Även till dig som upplever något problem med din hy. Jag kombinerar gärna den yttre och inre hudvården med andra behandlingar och konsultationer för att komma tillrätta med orsaken till dina hudbesvär.
Kan gärna tas regelbundet för bästa hållbara resultat.
Behandlingen innehåller rengöring med Lumispa, peeling, vårdande ansiktsmask, lymfriktig skön nack-, dekolletage- och ansiktsmassage. Avslutas med återfuktande kräm. Brynplock ingår.  Ju längre tid du väljer desto mer massage ingår.

GlowUp - 30 min 795kr
C-vitamin BOOST som ger en ungdomligare hy med ett fantastiskt GLOW. Bra även för dig med pigmenteringar.
Din hud blir fastare och får mindre synbara linjer.
Glåmig och trött hy sveps bort med AHA Facial Peel som innehåller 10% mjölksyra som hjälper till att främja cellförnyelsen.
Din hy får en ökad lyster och fuktboost efter behandlingen.

Rengöring med LumiSpa.
Rengöring med aktivt friflödande C-vitamin.
AHA peeling
Massage
AgeLoc BOOST behandling
Serum och Moisturiser

Går att boka som kur, rekommenderar hemvårdsprodukter.

Keep Calming -  60 min 895kr
Den här behandlingen är till dig med rosacea, PD eller väldigt känslig hud.
Behandlingen börjar med rengöring, mild enzympeeling, akupressur massage, massage dekoletage, mild utrensande mask och avslutas med passande serum som slussas in med en booster, fuktkräm och ögonkräm.
Brynjustering ingår.

Hollywood Treat - 90 min 1.295kr 
Huden rengörs med *LumiSpa som varsamt masserar huden för att få bort orenheter och slagg från huden.
Därefter fortsätter vi med peelingrengöring innan ageLOC Galvanic Spa som jobbar med att:
-Minska linjer och rynkor.
-Ger en fastare, spänstigare och mer konturerad hud med ökad lyster.
-Kickar igång huden med synliga resultat.
-Arbetar för att förbättra hudens naturliga livskraft genom att ta bort orenheter.
-Galvanisk ström används för att förbättra tillförseln av ingredienserna i epidermis och din hud får ett avslappnat utseende med fin lyster och glow.

Ampull 1:
Binder orenheter och rengör huden skonsamt.
Extrakten av Ringblomma (blomextrakt av Calendula officinalis) och brunalg (extrakt av Macrocystis pyrifera) lugnar och återställer huden.
Löser upp och tar hand om överflödigt sebum i ansiktet.

Ampull 2:
ageLOC-ingredienser riktar in sig på de ultimata källorna till åldrandet, bevarar en ungdomlig hud och minskar ålderstecknen.
Avlägsnar orenheter som markerats i Pre-Treat-steget (ampull 1)
Förstärker hudens egen fukt, ger en fräsch känsla av en återfuktad, boostad och klar hud.

-Grönt teextrakt - motverka negativa effekter från oxidativ stress, orsakat av miljömässiga faktorer.
-Extrakt av Jania rubens, en typ av alger som odlas under kontrollerade förhållanden (CEA), gör huden len och ser till att linjer och rynkor blir mindre synliga.

Linjer runt munnen, ögon och panna punktbehandlas med
Tru Face Line Corrector. Synliga ålderstecknen i huden minskas.

Avslutas med en stunds härlig massage innan du får njuta av Facelift powder och activator mask som ger ansiktet ett extra lyft samt anpassande produkter för din hudtyp.

*LumiSpa - en högteknologisk apparatur för ansiktet som optimerar & aktiverar huden samtidigt som den rengörs skonsamt. Hjälper även till med lymfdränage så att slagg och orenheter slussas lättare bort från ansiktet.

Teens - 50 min 795kr
Djuprengörande & lugnande ansiktbehandling för ungdomshuden. ( 12-18 år) Holistisk Hudvårdrådgivning ingår.

Är du under 18 år och har problem med huden, ta då hjälp av din målsman för att boka denna behandling. Denna behandling är för dig med problemhy eller för dig som vill lära dig mer om din hud och hur du ska ta hand om den på bästa sätt med rätt hudvård och näring.

I behandlingen ingår hudanalys, enzym peeling, porrengöring med skinscrubber, mild hudslipning, blå ledljusterapi som verkar bakteriedödande i de djupare hudlagren, djupverkande mask och avslutande produkter. Du får råd om vilka produkter som passar just dig och hur du ska ta hand om huden hemma för att den ska självläka på bästa sätt. Jag hjälper även till med rådgivning om näring för möjlighet att stärka huden inifrån.

OBS! Detta är för dig som har milda/måttliga problem, för svåra hudproblem bör läkarkontakt tas. Jag behandlar inte heller vid pågående medicinering för Akne. Ger dock gärna råd kring lämplig hemmavård.

Esse EXPERIENCE Ansiktsmassage
En djupt avslappnande massage - Dekolletage-Axlar/Nacke-Ansikt-Skalp!
En djupgående och avslappnade ansiktsmassage som reducerar spänningar och balanserar ett stressat sinne.

Massagen hjälper även till att
* sänka blodtrycket
* öka cirkulationen
* minska svullnad och ödem
* släpper på spänningar och stress i hela kroppen.

Efter massagebehandlingen kommer du känna ett lugn och ny energi.

Behandlingen inleds med
ESSE Welcome Touch - som får dig att bara vara här och nu. Massagen fortsätter med
ESSE Signatur Cleansing Massage
ESSE Antiinflammatorisk Massage
ESSE Ansiktsakupressur
ESSE Scalp Release Massage
ESSE Avslutande produkter som anpassas efter din hudtyp.

Massagen är framtagen av ESSE SKINCARE och är utformad för att passa alla, oavsett hudtyp eller tillstånd.
Tänk på att Du kan använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG när du kommer på ESSE EXPERIENCE behandling.

Esse Live Probiotic

ESSE Live Probiotic Experience inkl Probiotic Ampull / 80 min
Esse klassiska ansiktsbehandling med Probiotic Ampull + Exlusion Mask

Det exklusiva med denna ansiktsbehandling är en ampull med miljarder levande goda bakterier som appliceras på huden och det ger en fantastisk fin och frisk hud.
För att få ett optimalt resultat lägger vi algmasken Exclusion Mask över.
Denna behandling boostar din huds mikrobiologi vilket gör att detta är en perfekt behandling för att OMSTARTA en hud i obalans.

Efter behandlingen får du rekommendationer om vad din hud behöver för att uppnå optimal hudhälsa.

ESSE REWILD YOUR SKIN
Ansiktsbehandling 75 min där ett Trial Kit ingår. Hudvårdskit med produkter för din hudvårdsrutin hemma i +30 dagar.

I behandlingen ingår dubbelregöring, peeling, portömning, brynformning, ansiktsmassage (ansikte och skalp), ansiktsmask och avslutande produkter.
Efter behandlingen får du med dig ett Trial Kit med produkter som passar din hud vilket ger dig en förlängning utav behandlingen och en fantastisk hudvårdsrutin hemma
Esse Rewild your skin Ansiktsbehandling ger en energi BOOST och omstart för dig och din hud🤍

Priser och behandlingar finns på bokningssidan.


Käkledsmassage


Käkledsmassage

Fokus på spänd fascia, spända muskler och käkleden. Du får även massage på bl a dekolletage, axlar, nacke, ansikte och skalp. Ev ryggmassage vid behov. Första besöket rekommenderas som 90 min behandling för att kunna göra en ordentlig konsultation, tester, behandling och hemgångsråd. Behandlingen är holistisk, dvs jobbar med helheten; stress, livsstil, inre obalanser och kan innebära behandling även på andra delar av kroppen.

Behandlingen kan inkludera ett urval av tekniker t ex koppning, gua sha, akupressur, triggerpunktsbehandling, reflexologi, lymfdränage, stretching, infrarött ljus, örtkompresser, ansiktsmassage, oljemassage, käkledsbehandling, buccalmassage (inifrån munnen), andingstekniker och behandling av tungan.

Rekommenderas vanligen som kurbehandling 1 g/v i 3 veckor och sen en uppföljning efter 2 månader. Individuella variationer förekommer.

50 min: Bra för besök 2-4

75 min: Bra som första besök (+ ev kommande besök vid avancerad problematik)

En käkledsbehandling är en behandling specifikt inriktad på att hjälpa vid problematik kring käken och käkmuskulaturen. Käkledsbehandlingen kan hjälpa dig som har och/eller lider av: Spänningshuvudvärk, Smärta i käken, Tinnitus, Svårt att öppna munnen, Knäppningar i käken, Biter ihop, Värk i nacken, Pressar tungan m.m.

Priser och behandlingar finns på bokningssidan.

Algneedling

Biomicroneedling


da244b45-ae68-449e-b1f4-a9a4b577e763

Helt ny teknik Microneedling utan nålar!

Biomicroneedling skapar 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min! Jämfört med klassisk microneedling som i bästa fall skapar ca 1 miljon mikrokanaler. ALGNEEDLING Biomicroneedling är helt utan nålar utan smärta och utan blod, men med samma resultat som traditionell microneedling. Microneedling tog just nästa steg i sin utveckling.

EN HELT NY REVOLUTION! Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar både epidermis och dermis i huden. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.

Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av: Acne & ärr Pigmenteringar både hormonella pigmenteringar och solskador/ åldersfläckar Förstorade porer/ fet hy Ojämn hudton Rynkor/ fina linjer.   En stickande känsla i huden håller i sig ca 24 timmar. Huden blir röd och kan kännas torr. Efter ca 3 dygn kan huden börja flaga. Detta är helt normalt och hör till behandlingar. Använd spf50 minst en vecka efter bahandlingen för att skydda huden och resultatetBoka

Priser och behandlingar finns på bokningssidan.

Cryo T-Shock

9d755c1d-d815-4a26-a3bd-f489e8136de304b7f3c3-f569-4230-9625-b0f4222b4530f84865b6-6655-4c2f-b9ae-b15eddefdffeb6320051-f712-485f-871f-55cbbfe4755733477c7d-92e8-455f-abe7-d6e16a215db7ce0f4629-0904-4e30-9c73-fe3eed95e89e

Cryo T-Shock är den mest innovativa, icke kirurgiska, mångsidiga anti-aging-enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minska celluliter, rynkor samt tona och strama upp huden. Den är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem exempelvis efter viktminskning eller graviditet,

Cryo T-Shock använder en helt ny teknik, kontrastterapi som kombinerar termoterapi och kryoterapi. Kryoterapi eliminerar fettceller och termoterapi aktiverar cellförnyelsen och ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin. Denna process tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.

Vilka områden kan behandlas? Man kan behandla både ansikte och kropp för att strama upp lös hud, eliminera fett och behandla celluliter Exempelvis:

 • Mage – Fettreducering, mammamage, kärlekshandtag, lös hud, bristningar.

 • Lår – Fettreducering, lös hud, bristningar, celluliter.

 • Armar – Gäddhäng, celluliter, lös hud.

 • Ansikte – Uppstramning käklinjer, uppstramning ansikte, dubbelhaka, minska rynkor, öka lyster, öka kollagen och elastinproduktion, påsar och svullnader runt ögonen.

 • Rumpa– Butlift, fettreducering, celluliter.

 • Rygg – Fett, lös hud, bristningar.

Är behandlingen säker? Ja, den är säker! Det är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad efter behandlingen vilket avtar efter några dagar.

Kryoterapi påverkar endast de vita fettcellerna då de är mer känsliga för kyla än omkringliggande vävnad. Det vita fettet ligger utanpå det bruna fettet som skyddar dina organ. Kroppen innehåller två typer av fett, vitt och brunt fett. Vitt fett är det som byggs upp om du äter för mycket och undviker fysisk aktivitet. Brunt fett är i stället ”bra fett”, som genererar värme i kroppen och hjälper den att minska närvaron av vitt fett.

När kan jag se resultat? På 8 av 10 patienter märks tydligt resultat redan efter en behandling! Bäst och mest långvarigt resultat fås efter 4-8 behandlingar.

Vem ska inte göra denna behandling?

 • Om du är gravid

 • Är under 15 år

 • Lider av en njursjukdom

 • Genomgår en njurdialys eller kemoterapi

 • Om du har diabetes

 • Kraftiga åderbrock ska inte behandlas

Hur länge kvarstår resultatet? Fettbortagningen på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil och motion, diet och genetik. Om du går upp i vikt ökar antalet fettceller igen. Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fettinnehållet. Hudtoning / åtstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Detta varierar mellan patient och patient

Hur skiljer sig Cryo T-Shock ifrån andra behandlingar inom kryoterapi? Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla för att leverera en ”chock” mot fettceller samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagen och elasticiteten för att släta och dra åt huden. Man kan säga att värme fyller i en saknad bit av nått som saknats på marknaden! Cryo T-Shock är gjord för att hjälpa till att eliminerar vita fettceller från kroppen. Värmen hjälper lymfsystemet att forsla på de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20 procent till 40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet.

Vad ska jag tänka på innan/efter behandlingen?Använd inte hudlotion eller kosmetika på området som ska behandlas före behandlingen. Undvik snabba kolhydrater en timme innan och en timme efter behandlingen. Gå gärna en rask promenad efteråt för att främja fettförbränning. Drick mycket vatten, Du kommer att få råd och tips med dig hem om bland annat lymfmassage.

Priser och behandlingar finns på bokningssidan.

Plaxel +

873380b2-9dea-4893-8d09-05cee5ea2905

Konsultation krävs innan man påbörjar en plaxel+ behandling.

Vad är Plaxel+
En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plaxel + är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående.

Vilka områden kan behandlas?
Plaxel+ har många behandlingssområden både till ansikte och kropp men används med fördel till områden där huden är slapp, hängig och väldigt rynkig. Exempel är ”hamsterpåsar”, rökrynkor runt mun, hängande ögonlock och slapp hals/kalkonhals, bristningar och ärr.

Plaxel+ vs Kirurgi:
-Plaxel+ den enda behandlingen förutom ögonplastik som kan eliminera överskott av hud på ögonlocken.
-Inga snitt, nålar eller ärr
-Snabb återhämtning och kort social downtime.
-Låg kostnad gentemot kirurgi

Att tänka på innan behandling:
Man får inte vara solbränd eller ha brun utan sol på sig inför behandlingen.

Efter behandlingen:
Man har små bruna prickar i form av skorpor som faller av ca en vecka efter behandlingen. Dessa ska ej pillas på eller klias bort utan läka ut helt på egen hand för bäst och finast resultat. Spf 50 ska användas minst 12 veckor efter behandling för att undvika solskador/solfläckar på den nya huden som kommer upp efter skorporna. Patienter som gör behandling på eller under ögonlock kan förvänta sig svullnad i två-tre dagar efter behandling. I övrigt är en lite hettande och svidande känsla på området normalt ett par dagar efter behandling, detta kan mildras genom att använda k-ceutic kräm som är lugnande samt kylpads för att kyla området.
Mineralsmink kan användas efter 3 dagar för att täcka det behandlade området om så önskas. Bra att vara ledig de 3 första dagarna.

KONTRAINDIKATIONER
• Gravid eller ammande
• Accutane, kemisk peeling senaste 6 mån
• Fillers och Botox på området kan utföras 3 veckor innan eller efter behandlingen
• Retinol-A, exfolierande produkter senaste 24tim
• Läkemedel med Acetylsalicylsyra senaste 2 dagarna
• Mycket mörk hudton.

Priser och behandlingar finns på bokningssidan.

MASSAGE

bkpam2179675_dec15126bkpam2179675_massage-detente-dosbkpam2179675_hotstonebkpam2179675_dec15081

Ansiktsmassage - 60 min 795kr 

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ha total avkoppling!

Behandlingen inleds med en avkopplande djup rengöringsmassage och varm handduk, du får sedan njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke, akupressur- samt skalpmassage.

FRISKVÅRDSBIDRAG kan nyttjas till denna behandling!

För extra BOOST bokar du även till Cryo t shock för ansiktet. Optimal uppstramning och glow för ansiktet.

Stor effekt redan efter första behandlingen, men för långvarig effekt rekommenderas vanligen fyra behandlingar; tre stycken med en veckas mellanrum och en fjärde behandling som uppföljning efter ca två månader. Vid kur justeras priset vid sista besöket med 15%.

Ansiktsmassage LYX - 90 min 1.295kr  

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ge huden mer lyster/glow. Total avkoppling!!

Behandlingen inleds med en avkopplande djup rengöringsmassage och varm handduk, du får sedan njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke samt skalpmassage. Behandlingen fortsätter med massage, med en Gua Sha sten för ett naturligt facelift/lymfmassage/lyster och avslutas med en Organic  Cottonmask, samt avslutande fuktkräm och ögonkräm.

FRISKVÅRDSBIDRAG kan nyttjas till denna behandling!

Stor effekt redan efter första behandlingen, men för långvarig effekt rekommenderas vanligen fyra behandlingar; tre stycken med en veckas mellanrum och en fjärde behandling som uppföljning efter ca två månader. Vid kur justeras priset vid sista besöket med 15%.

Inom Gua Sha arbetar man mycket på muskulaturen och bindväven för att lösa och luckra upp det som sitter fast. Lymfvätska ska drivas runt i kroppen för att bland annat transportera bort toxiner och slaggprodukter. Om lymfvätskan inte kan flöda fritt och är trög kan det leda till svullnader,  värk och sämre immunförsvar. När man löser upp fascian (bindväven) så kan lymfvätskan återigen röra sig fritt, en utrensning startar och ansiktet får ett mer vitalt glow. Ett bra lymfsystem leder till bättre hälsa och immunförsvar. Uppluckringen av spända muskler gör även att fina linjer slappnar av och slätas ut.                    Vi har många muskler i ansiktet och när man åldras tappar vi muskelmassa och spänst. Med Gua Sha mjukar man upp dessa muskler och rynkor lättas upp. Ansiktet blir mer levande och huden mer spänstig och fast. Gua Sha är effektivt vid lymfrensning, spända käkar, huvudvärk, reducera rynkor och fina linjer, minskar svullnader och mörka ringar under ögonen, värk i nacke och axlar.

Aromamassage - 50 min  795kr

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam beröringsmassage som passar alla, men särskilt personer med stress, spänningar och smärta i kroppen, lättare oro, ångest och depressioner.
Massagen hjälper dig att komma ner i varv och skänker en känsla av välbefinnande.
Grepp hämtade från klassisk massage, men som inte gör ont.
En avslappnande helkroppsmassage. Du väljer doft: Ylang ylang, lavendel, citrongräs.

Topptilltå - 60 min 895kr / 90 min 1295kr

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.
I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av oxytocin höjs i blodet. Det är ett må bra hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.
SPA-massagens effekter forskas det mycket kring effekter av beröring och massage. Dessa är bara några av de effekter man kan få av massagen:
- Bättre immunförsvar
- Lugnare humör
- Minskade sömnproblem
- Minskad stress
- Bättre blodcirkulation
- Lugnande inverkan på nervsystemet
- Påverkan på lymfsystemet
- Musklerna blir smidigare
- Dämpad aggressivitet
- Minskad muskelvärk
- Allmänt ökat välbefinnande 

 En helkroppsmassage med mjuka kraftfulla rörelser, ansiktsmassage ingår. I 90 min ingår en längre ansiktsbehandling.  Behandlingen avslutas då  med delar från Ansiktsmassage LYX behandlingen med rengöringsmassage, varma handdukar. Därefter dekolletage och nackmassage som avslutas med akupressur/skalp massage när du ligger inlindad i varma filtar.

HOT STONE MASSAGE - 60 min 995kr

Hot stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten används en varm chokladolja. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. 

Vackra ögon

0084f0d0-d3e6-4978-897e-857ee156b48e

LashLift - 70 min 895kr 

Detta är en mild behandling för permanent ögonfransböjning. Resultatet: vackert böjda fransar i ca 2 mån. Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock ingår. Ej bryn pris 795 kr.

Färgning Fransar och Bryn

Färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Pris 495kr
Färgning av bryn inkl. brynplock. Pris 395kr

Färgning av fransar. Pris 250kr

Brynplock Pris 200kr

Vaxning

bkpam2179675_dec15084

För att uppnå ett någorlunda långvarigt resultat så krävs några upprepade vaxningsbehandlingar UTAN rakning emellanåt. Hårstråna har dessutom olika växtfaser. En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t.ex. rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Hårstråna måste ha en viss längd för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill (armhåla) kan utväxten vara MAX 0,5 cm.

Ansikte fr200 kr, Armhåla 250 kr ,Bikini 300 kr, Halvben 450 kr, Helben 650 kr, Bröst/rygg 650 kr 

Body Sugaring

Sockervaxning

1bb19f68-2ea7-4be3-9d38-1186080a281c

Sockervaxning med härligt, svenskt sockervax från Body Sugaring.
Hårstråna avlägsnas skonsamt och lämnar huden silkeslen.
OBS! Hårstråna bör vara minst 2-3 mm långa, som en tumregel ska du kunna "greppa tag" om hårstrået för att det ska vara tillräckligt långt för att vaxas.  

Bikinilinje 300kr, ansiktet 300kr, armhåla 300kr, halvaben 400kr

Boka salongen

1dcec97f-dd88-42ff-bade-e8207bd34166

Välkommen att boka salongen för en kväll !

Visst är det väl roligt att träffas några tillsammans och göra något kul. Dra ihop ett gäng och kom till Mig och min salong i Mora, Dalarna! 
Jag tar emot grupper dag-och kvällstid. Pris; efter överenskommelse.

Jag fixar fika, dryck efter ert önskemål och ni väljer om ni vill göra behandlingar var och en eller om ni vill testa produkterna och gör ansiktsbehandling på er själva eller på varandra. Fotvård och naglar finns att välja på också.

Kontakta mig så kommer vi överens om upplägg mm!